Ето как: Samsung ти дава възможността да бъдеш режисьор на собствения си живот

  • 31 януари 2021 11:00

  • 144
  • 4
Ето как: Samsung ти дава възможността да бъдеш режисьор на собствения си живот
©

През 2020-а година животът ни буквално се събра в мобилните устройства, които използваме. От дистанционната работа, през виртуалните тържества, та чак до игрите онлайн - технологиите ни помогнаха да се приспособим към новата реалност и да останем свързани с най-близките си хора. Визионерите от Samsung винаги са се вслушвали в нуждите на потребителите и по този начин  им предоставят по-персонализирани и по-интуитивни изживявания. Истината е, че живеем във взаимосвързан свят, който изисква взаимосвързани устройства, а в тази нова реалност всеки от нас прави все повече видеа - за близките си, за спомен или, за да сподели емоциите си в любимата си социална мрежа.

През новата година Samsung представи серията Galaxy S21. Тя включва трите модела Galaxy S21 Ultra, S21+ и S21. Безспорно и трите правят силно впечатление, а особено ни заинтригува най-големият представител - Galaxy S21 Ultra, на който ще се спрем сега. Телефонът ви дава възможност да се превърнете в режисьор на собствения си живот с усъвършенстваната си професионална система от камери. Всъщност Samsung Galaxy S21 Ultra разполага с четири камери: ултраширокоъгълна, широкоъгълна и двоен телеобектив. Това позволява на всеки потребител да създава кадри със студийно качество, при това при различни условия и различна степен на осветление. Изкуствен интелект пък прави възможно заснемането и редактирането на перфектното видео, като оптимизира всеки кадър.

Ето и някои от най-важните характеристики на системата от камери на S21 Ultra:

- Обновен 108MP сензор, с който можете да заснемате 12-битови HDR снимки.

- За първи път смартфон Galaxy може да снима в 4K при скорост 60 кадъра в секунда с всички обективи, включително предния и задните четири обектива. Това дава възможност да превключваш към различна перспектива, без да губиш от качеството на заснетия материал.

- 100-кратен Space Zoom, който работи с първата по рода си система от двойни телекамери на Samsung - една оптична 3х леща и една оптична 10х леща, оборудвани с Dual Pixel (2PD) AF - така че може да заснемете кристално чисти кадри от разстояние, без притеснение от треперещите ръце при такъв зуум.

- Подобреният сензор Bright Night на Galaxy S21 Ultra представлява най-големия скок на Samsung досега във фотографията в условия на слаба осветеност. Усъвършенстваният Night Mode води до намаляването на шума в картината, а 12-мегапикселовата технология Nona-binning дава възможност за впечатляващи кадри - в слабо осветени помещения или нощни пейзажи.

- С 8K Snap функция имате възможността да изберете кристално чисти снимки - направо от 8K видео кадрите, които сте заснели.

- Новият режим Director’s View позволява да се превключва между различните камери и да се избере най-добрия кадър, за да може потребителят да разкаже историята от най-добрата гледна точка. Заснемането на видеата може да става едновременно с предната и задната камера, а в рамките на Vlogger View потребителят може да реагира в реално време, да наблюдава кадрите в привю, да променя ъгъла, да приближава или разширява полето на заснемане.

- Благодарение на новите Galaxy Buds Pro на Samsung можеш да уловиш едновременно както околните звуци, така и собствения си глас, като използваш опцията за запис с няколко микрофона.

Най-интелигентният екран на Samsung досега

Galaxy S21 Ultra разполага с 6,8-инчов динамичен AMOLED 2X дисплей, а честотата на опресняване на екрана се приспособява към съдържанието, съответно от

10Hz до 120Hz - за да можете да се насладите на най-доброто изображение, като същевременно телефонът постига енергийна ефективност, за да удължи живота на батерията още повече. С 50% подобрено съотношение на контраст, устройството осигурява кристално чисти изображения, дори когато се ползва навън. Освен това Galaxy S21 Ultra разполага с Eye Comfort Shield, за да помогне за намаляване на умората на очите.

Елегантен дизайн

Серията Galaxy S21 e с обновен и смел стил, а акцент в него е корпусът на системата от камери. Galaxy S21 Ultra се предлага в „Загадъчно черно“ и „Загадъчно сребърно“, а телефонът е покрит с луксозно матово покритие, което му придава усещане за елегантност и е снабден с Corning® Gorilla® Glass Victus ™, най-твърдото Gorilla стъкло, предлагано досега.

Процесорът

Всички технологии, до които ви дава достъп Galaxy S21 Ultra, се захранват от най-модерния процесор, предлаган в устройство Galaxy досега. Смартфонът се справя всички задачи с невероятно висока скорост и с оптимизирана енергийна ефективност.

Не е нужно да се разделяте за дълго с Galaxy S21 Ultra 5G - щом батерията му се изтощи – а за 5000 mAh ще трябва да положите усилия за това, тя може да достигне 50% от заряда си само за 30 минути.

Вашите спомени са на сигурно място в S21 Ultra

Потребителите използват телефоните си повече от всякога. Те съдържат лични данни, спомени и чувствителна информация. Затова е важно да поговорим и за сигурността на  Galaxy S21 Ultra. Смартфонът е снабден с Samsung Knox Vault - платформа, която защитава данните на ниво процесор. Моделът разполага и с Private Share - нов инструмент, който помага на потребителя да определи сам нивото на защита, което би желал да използва. Чрез него например биха могли да бъдат премахнати метаданните за местоположение от снимки и видеоклипове, преди да ги споделите.

За още повече креативност

Galaxy S21 Ultra е първият от тази серия, който поддържа работа с емблематичния стилус S Pen, който ви дава възможност да рисувате, скицирате и да си водите записки. Стилусът се предлага отделно от комплекта в кутията и ви дава свободата да изразите себе си и да използвате функции като Samsung Notes или Live Message.

*Серията Samsung Galaxy S21e e налична в търговската мрежа от 29 януари 2021 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
144 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Viliana

2021.02.23 | 18:19

4
Samsung galaxy s4 mini 2000 лева толкова много скъпо

2021.01.31 | 11:50

3
Xhaxha работа онлайн каза, ти май много си повярва ма кака, тази знаели къде се намира изобщо
лузърпул

2021.01.31 | 11:18

1
Още от 28ми ми го доставиха от виваком! Така че не е от 29ти на пазара!

2021.01.31 | 11:29

2
Аз пък го ползвам вече от една година и го препоръчвам горещо, най-добрия телефон който съм имал!

Добави коментар

Водещи новини