Ева Майдел се срещна с директора на ''Майкрософт''

Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по се срещна с президента и главен правен директор на ''Майкрософт'' Брад Смит в Брюксел. Повод за срещата бе неговата книга, в която той анализира предизвикателствата пред новите технологии, политиката, бизнеса и обществото.

,,Човешкият ресурс е основният фактор за успешна технологична революция. Именно хората с познания и умения за технологиите движат традиционната индустрия напред в крак с новите тенденции. Едно от най-сериозните предизвикателства пред всички нас е именно как да окуражаваме изучаването на STEM специалности сред подрастващите, както и преквалификацията на уязвимите работници'', добави Майдел в разговора с Брад Смит.

Хакери от Северна Корея откраднали информация от "Майкрософт"?

,,Прочуванията сочат, че 65% първокласниците ще работят на напълно нов тип професии. Визионерското ръководство на училищата, както и по-голяма гъвкавост на образователната програма ще са от решаващо значение за конкурентоспособността на работната сила.", добави българският евродепутат Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по и допълни, че лидерството на компаниите и политическата подкрепа на местно, национално и европейско ниво ще даде допълнителен стимул на училищата и университетите да внедрят иновативни практики.

Президентът на ''Майкрософт'' Брад Смит, посочи че в САЩ сътрудничеството между бизнеса и управниците на всички нива е силно застъпено. Компанията е участвала в изготвянето на стратегии за работната сила, както и образователни инициативи за учители, за да могат да преподават компютърни науки.

Майдел и Смит споделят мнението, че в следващите години Европа ще трябва да положи допълнителни усилия за справянето с предизвикателствата, които новият тип дигитална икономика поставя.

Коментари

 1. 2020.01.20 | 19:21

  искам да и се изцъркам в устенцата

  1. 2020.01.24 | 11:43

   стимула отзад е най-добре
   питайте Трумп

  2. 2020.01.21 | 02:32

   А с какво ще църкате бре юнаци? И двамата сте доказани пендели и други църкат в задниците ви!

  3. 2020.01.20 | 20:20

   а аз на челото

 2. 2020.01.22 | 16:45

  Тая куха лейка има невероятната способност да говори без да казва нищо съществено

 3. 2020.01.21 | 09:47

  Ауууу,какви свирчовиниии...!!!

 4. 2020.01.20 | 18:54

  дали!?

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Технологии

още

Анкета

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Избрано от Интернет