Серията iPhone 11 се връща в битката за най-добри снимки с Deep Fusion

  • 21 декември 2019 09:01

  • 1319
  • 0
Серията iPhone 11 се връща в битката за най-добри снимки с Deep Fusion
© Getty Images (архив)

Новите телефони от Apple - iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max, лансирани в началото на месец октомври, могат да се похвалят със завидна камера и в частност с Deep Fusion.  Deep Fusion и е специално създадена функция на камерата за серията iPhone 11 като силно подобрен вариант на системата Smarta HDR, за да може да се насладите на удоволствието да правите още по-добри снимки с новата тройна камера. Deep Fusion се появи заедно с бета версията на iOS 13.2.

Deep Fusion е резултат от еволюцията на изкуствения интелект, използван от Apple за подобряване на направените от iPhone снимки, но в серията iPhone 11 този процес е достигналневиждано до момента ниво. На пресконференцията за представяне на серията iPhone 11 от Apple показаха няколко снимки, направени с тази функция и резултатите бяха забележителни. Заедно с пускането на iOS 13.2 beta можем и самите ние да снимаме, използвайки помощта на тази невероятна функция.

Deep Fusion е замислена като функция, която да прави снимките по-добри и по-реалистични, а първите снимки направени с оборудвания с тази система iPhone 11потвърждават това. Функцията улавя много повече детайли по кожата на хората, по предметите, но и цветовете изглеждат много по-реалистични дори и когато приближим снимката с 400% зуум.

Тази функция довежда Apple до директен сблъсък с Huawei и Samsung за качеството на снимките направени през мобилен телефон. Deep Fusion доближава снимките, направени отiPhone 11 по качество до онези, направени с телефоните на китайците от Huawei, които през последните години взеха лъвския пай в битката за качествени снимки при телефоните.

iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max разполагат с екран Super Retina XDR и процесор А13 Bionic, които осигуряват работа на батерията за цял ден с едно зареждане. iPhone 11 идва в шест цвята (purple, yellow, green, white, black и red).

Телефоните от серията вече са на българския пазар, така че и сами можем да тестваме и да се уверим, че функцията Deep Fusion наистина прави толкова забележителни снимки, колкото твърди американската компания.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
1319 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини