BMW шокира феновете си с призив

  • 05 декември 2022 13:10

  • 3132
  • 4
BMW шокира феновете си с призив
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

BMW има наистина голямо портфолио, което включва модели, които отговарят на различни нужди – било то спортни автомобили, семейни SUV или луксозни седани. Автомобилният производител винаги поддържа гамата си свежа и конкурентна, което на практика означава, че винаги можете да закупите добро ново BMW, стига да сте готови да платите цената за него.

Но се оказва, че компанията не иска да си купите нова кола на всяка цена – това просто не е много добре за околната среда. Това със сигурност звучи изненадващо на пръв поглед, но идеята идва директно от един от ръководителите на фирмата. Моника Дернай, ръководител на отдела за устойчивост на BMW, наскоро говори пред публика в Лондон за това как автомобилната индустрия може да намали въздействието си върху околната среда и отпадъците. Нейната идея е превозните средства, които се използват в момента, да бъдат преоборудвани и да бъде удължен животът им, вместо просто да се вземе нова кола от шоурума.

BMW влага 1,7 милиарда долара в производството на електрически превозни средства в САЩ

"Например - да можете лесно да освежите интериора. Имаме нужда да надградим услугите за употребявани автомобили , както и да променим проектирането на новите. Например, нова седалка да бъде инсталирана бързо на мястото на старата – това ще е употребявана кола, която ще изглежда като нова кола", обясни тя.

BMW изтегля над 61 000 автомобила заради софтуерна грешка

Думите на Дернай вероятно ще бъдат критикувани от някои специалисти в индустрията, но всъщност сме щастливи да чуем какво казва тя в Лондон. Надграждането на по-стари превозни средства е нещо, което автомобилната общност обича, както се вижда от пазара за употребявани или нови части за по-стари превозни средства, пише "Блиц".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3132 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
И Не Забравяйте Да Се Къпете 1 Път На Месец

2022.12.05 | 14:22

1
И да държите по 10 градуса в всяка стая за солидарност към украйна.

2023.01.01 | 02:08

4
Е що бе номер 2

2022.12.05 | 21:06

2
Тъпак
PaulaFox

2022.12.05 | 22:25

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Водещи новини