Bentley тества Continental GTC фейслифт

  • 19 май 2011 16:09

  • 815
  • 0
Bentley тества Continental GTC фейслифт
©
След представянето на Bentley Continental GT фейслифт, повече от логично беше да очакваме обновена версия и на кабриолета Continental GTC.

 
Следвайки примера на купето, новият кабриолет е получил козметични промени по външния вид, сред които нова предна броня, вдъхновени от Mulsanne ксенонови фарове с LED дълги светлини, модифицирани панели по купето, нови стопове, и нова задна броня с вградени овални изпускателни тръби.
 

Прототипът на снимките е заснет около германската писта "Нюрбургринг", където папараците са успели да заснемат дори интериора. За съжаление от кадрите не се забелязват конкретните промени, които са заложени в него.

Вероятно става въпрос за обновен инструментален панел, нови материали и цветове, а защо не и някоя чисто нова технология. Очаква се и повече пространство за краката на седящите отзад, благодарение на новите седалки.

Познатият ни 6.0-литров W12 двигател с два турбокомпресора ще бъде модифициран за повече мощност. В стандартен вид той разполага с 575 кс и 700 Нм. Не е изключено новото GTC да се възползва и от чисто новия 4.0-литров турбо V8, който е съвместна разработка с Audi.

Очаква се автомобилът да бъде представен пред публика на предстоящото автомобилно изложение във Франкфурт през септември.

Весела Найденова
815 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини