Машини за бандеролиране на продукти ще покажат по-качествено опаковане, с модерен дизайн и екологично чиста технология за слепване без дим и миризма.
Нови софтуерни решения предлагат напълно автоматизирани системи за етикетиране, изчисляване на хранителна стойност и пълната проследимост на случващото се в компанията.
Със специализираното оборудване за мърчандайзинг на продукти в бутилки е напълно възможно да спестите близо 30% от времето за подреждане на стоките на рафта.
Млекоробот за малки ферми
По-чисто миксиране и загряване
Компаниите ще могат да видят и патентована технология за прясно изцеждане на сокове. Предимствата са повече изцеден сок, по-високо качество и чистота на сока, по-лесно почистване на машините.
Еко серия рекламни стелажи
Изложенията ви очакват от 10.00 до 18.30 часа, от 11 до 13 ноември и от 10.00 до 16 часа на 14 ноември.
Цената на билета е 5 лева.
Хранителна (р)еволюция завладява най-големите в България и Югоизточна Европа изложения в хранителната индустрия. Над 320 български и чуждестранни компании ще участват на МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК от 11 до 14 ноември в Интер Експо Център. Изключителен е интересът на компаниите тази година да представят нови технологични решения, екологично и енергоспестяващо оборудване, натурални, био и здравословни продукти.
Ще видите нова техника с нисък разход на гориво и предложения за опаковане и оборудване, подходящи за всяка сфера на дейност. Посетителите ще имат възможност да се запознаят с най-новите технологии в подемно-транспортната техника и подопочистващите машини. От друга страна ще може да видят и най-новите системи за отводняване, хигиена и опазване на околната среда след преработката на храната.
Уникален автоматизиран млекопреработвателен робот е разработен специално за собствениците на малки ферми. Идеята е да направи дребните стопани независими от търговците. Може да се използва за различни по вид сирена и млечни деликатеси с капацитет до 500 л мляко на ден.
Ще видите още едни от най- новите и интересни машини и решения в областта на дозирането и опаковането на мляко и млечни продукти. Производителите все по-често предпочитат по-интересни варианти за предлагане на своя продукт като избират стъклен буркан пред стандартната пластмасова кофичка.
Сред новостите са и следващо поколение технологии в миксирането и загряването без замърсявания и/или смесване с други течности, газове или частици от микроскопично ниво. Тази технология се използва за пастьоризиране на мляко и сокове, при разтваряне на прахоообразни миксове, при загравяне на яйца, пудинги, сирена, сосове, емулгиране на фини храни и майонези, разтваряне на гуми. Не само това подходяща е при овкусяване на вискозни продукти като паста за зъби, прибавяне на аромати и активни инградиенти в лосиони и кремове.
Всички изделия за ХОРЕКА сектора специално по изискванията на всеки клиент налагат нов стил „зелени практики“. Ще видите също изцяло нова еко серия рекламни стелажи, които се сглобяват и разглобяват без наличие на крепежни елементи. Единствената фирма у нас с тази концепция предлага универсални и лесно разглобяеми стелажи за хляб и вино.
)