Грък държал Черната Златка под ключ 5 г.

Булфото
share

Цели 5 години плеймейтката Златка Димитрова живяла в робство в Гърция. Господар й бил богаташът Фотис Василиу - издател на няколко списания в южната ни съседка. Черната Златка била толкова влюбена в него, че с готовност се примирила с изискванията му. Безропотно изпълнявала заповедите му и стояла под ключ в сараите на бизнесмена, докато той кръшкал на воля, пише в. "Всеки ден".

Той ме направи 100% зависима от него. Не ми даваше да работя нищо. Само харчех. Даже ми купи кола по поръчка, обяснява моделката. Чувствала се като бяла робиня, чието задължение е само да прави секс.

"Бях се превърнала в типичната гъркиня. Един ден му казах, че се чувствам като консуматор и искам нещо да правя. Даде ми работа във фирмата си, както и заплата", разказва Златка. Връзката им се задълбочила, двамата дори се сгодили на петата година. Всичко обаче приключило, когато Черната Златка сварила Фотис с друга жена в леглото, в което спели. Двамата се разделили, а плеймейтката казва, че на не взела нищо от бизнесмена на раздяла.

Водещи новини

Още новини