"Баджанаците" Божинов и Михайлов обсъждат Николета в нета

share

Двамата най-големи врагове в българския футбол - Николай Михайлов и Валери Божинов заровиха томахавката. Плейбоите се сдърпаха заради Николета Лозанова през миналата година. от няколко месеца националите стоплиха своите отношения.

"Баджанаците" на бившата плеймейтка са изпушили лулата на мира около коледно-новогодишните празници. Вече дори си говорят по скайпа, признава един от най-добрите приятели на Николай Михайлов, цитиран от България Днес. В разговорите се включвала и Николета. Синът на Боби Михайлов пръв подал ръка.

Той беше адски обиден, че Валери и Николета направиха своята сватба по време на лагера на националния отбор в Правец през октомври. Тогава вратарят беше принуден да изтърпи всички сватбени приготовления с участието на бившата любовница Лозанова. Това принуди Николай да потърси утеха при Алисия и дори да се пренесе при нея. Божинов едва не се засякъл с Николай Михайлов по Коледа в къщата на Алисия. Тогава нападателят отишъл да вземе сина си Валери - младши. Националът извадил пачка и отброил 5000 евро на Алисия.

Водещи новини

Още новини