Алисия безсрамно копира Николета

Интернет
share

Прави впечатление, че Алисия напоследък изцяло се ръководи от стила на обличане, прическите и всичко, което Николета прави, така че изглежда по-красива.

Дали Алисия го прави, за да стане малко по-хубава и да заприлича малко от малко на Николета, или за да й отнема кадема, да я дразни, само тя си знае. Но при всички случаи подражанието издава комплекси и наглост, каквито явно Ася има в изобилие.

Още през лятото, докато Николета обикаляше с Карбовски и посети бабите джуджета, пролича, че е започнала да ходи почти негримирана. После, при съпоставката на този и разкрилите се нови факти около евентуалната й бременност, този нов начин на появата на Николета по телевизията и в обществото намери най-естественото обяснение.

Освен това на нея й отива миловидния образ на влюбена жена, чакаща бебе от любимия и тя съвсем логично го създаде. Дори и сега, когато излязоха снимките й, от които личи наедрелият корем, е видно, че госпожа Божинова продължава да не се гримира, пише kliuki.bg.

Алисия е плътно зад нея и по възможност точно като нея. Писа се, и други забелязаха, че любовницата на Ники Малката Перука заформи бретон, досущ на този, който носеше Николета. Сега пък се пусна и без грим, точно както прави съперницата й.

И за да не остане незабелязана ядната Алисия си е лепнала фотоса във Фейсбук профила си. Там освен че е без грим, е разпуснала косите си така, както това личи, че е направила Николета на снимката с наедрелия си корем. При това и на двете прическата е без емблематичния бретон.

Водещи новини

Още новини