Алисия поиска 4 млн. лв. от Божинов

share

Претенциите на чалга звездата Алисия към футболиста удариха колосалната сума от 4 милиона лева. Алисия настоява футболистът да открие банкова сметка на сина им, която в началото на следващата година да зареди с 300 000 евро.

С тези пари ще може да разполага самата певица до навършването на пълнолетие на Валери-младши. Претенциите на майката набъбват с месечна издръжка на стойност 7000 евро, пише в "Всеки ден".

Преди да се стигне до делото, Божинов беше предложил тази сума да е 4000 евро месечно. Певицата сметнала сумата за “нищожна”. Лакомията на Алисия не стигнала до тук – тя искала да ошушка до дупка мъжа, който я заряза заради плеймейтката Николета Лозанова. Чалга певицата искала Божинов да й припише луксозен апартамент в столичния квартал “Изток”, закупен по време на тяхната връзка в недалечното минало. Но и това не е всичко! Последното искане на Алисия са осигурени ежегодни почивки на нея и сина й в Дубай. Обяснението й – Джуниър от малък бил свикнал да живее в разкош.

Съдебният процес по скандалните претенции за издръжка тръгна вчера. На него не присъстваха нито Алисия, нито Валери Божинов – те бяха представени от своите адвокати. Дали безпрецедентните искания на Алисия ще бъдат уважени от съда, ще се разбере в края на януари, когато е следващото заседание.

Водещи новини

Още новини