Никол : Славата промени Азис

интернет
share

Фолк певицата Никол е помагала доста на Азис, за да му потръгне в кариерата.

Това обаче малцина го знаят. Блондинката пишела текстовете на „ранния“ Васко и го съветвала за стайлинга и имиджа му! Към днешна дата обаче, отношенията помежу им са замразени. Каква е причината?

Оказва се, че Азис тотално е забравил за старата си дружка и през годините не е засвидетелствал нито веднъж благодарност за направеното от нея.

Никол не крие, че това й е болна тема! „С него бяхме много близки, бяхме много добри приятели! За него най-много съм се раздавала, с текстове и идеи за каквото и да е било. След като славата го връхлетя, явно предпочита да контактува с хора на неговото ниво“, с болка споделя певицата.

Тя добавя, че не се сърди на никого, защото всеки има право на избор, да общува с когото пожелае. „Но ми е болно. Все пак от сърце му желая да покори още много звездни върхове и се радвам за неговите успехи“, казва блондинката.

В момента тя готви завръщането си на сцената. За последно Никол нашумя покрай дуета си с Екстра Нина, в който възпяха Бойко Борисов – „Тройна коалиция“.

Водещи новини

Още новини