Искрен Веселинов: Няма да допуснем промени в ИК преди вота!

share

Съпредседателят на "Обединени патриоти" Искрен Веселинов заяви, че те няма да допуснат промяна в изборните правила преди вота. Това той направи в декларация за началото на последната 11-а сесия на 44-ото Народно събрание.  Той бе категоричен, че от "Обединени патриоти" са против гласуването по пощата.

"Намираме се в края на едно управление, което беше белязано с перманентни кризи, но най-голямата, свързана с пандемията, продължава да бушува. Много скоро ние представителите на "Обединени патриоти" ще дадем ясен отговор пред обществото защо участвахме във властта, какво постигнахме и защо не се изкушихме да я напуснем, когато беше политически изгодно.

Какви са приоритетите на депутатите?

Ние ще посочим само очевидния отговор - спадащите всеки ден случаи на заразении, нормализиращата се работа на здравната система и сериозния пакет от мерки за подкрепа на бизнеса", каза Веселинов.

Сред обявението от него приоритетите на "Обединени патриоти" в тази сесия са: промени в Наказателния кодекс, криминилазиране на проповядване на радикален ислям, разширяване на пределите на неизбежната отбрана и преформализирането на понятието за малките кражби.

 

Водещи новини

Още новини