Кунева: Млади и амбициозни хора ме напуснаха, няма лошо

share

Председателят на “Движение България за гражданите” Меглена Кунева разкри, че още преди 10 месеца е изпратила запитване до бившия вътрешен министър Цветан Цветанов дали е подслушвана.

“В 14-дневен срок получих писмен отговор, че тази тема не трябва да ме вълнува”, каза тя в “Предаването на Карбовски” и добави: "Предполагам, че и сега ме подслушват. Това е ужасно!”. Кунева коментира, че хората, които са напуснали “Движение България за гражданите”, са млади и амбициозни, в което по принцип нямало нищо лошо.

Явно тези хора си мислели, че веднага ще станат лидери, водачи на листи и ще влязат в парламента. Преди време казах, че “България за гражданите” е дълъг процес”, обясни тя и отбеляза, че не е човек, който се поддава на шантаж. “Ако някой ми каже, че си тръгва, аз няма да го спра”, каза тя и допълни, че всеки трябва да има реални очаквания. Нямаше обяснение обаче защо начело на пловдивската листа са спуснати хора от София.

По думите й никой от хората й не е инвестирал пари в партията, както твърдят немалка част от напусналите я членове. “Може да са наели зала или да са платили на някоя медия. Това е тяхна отговорност”, бяха думите й.

Кунева бе категорична, че не се притеснява да седне на детектора на лъжата, но отбеляза, че не би се съгласила да отговаря на въпроси по теми, по които не е компетентна.

Водещи новини

Още новини