ГЕРБ: Не приемаме нравоучения от сестра Галева и човека с куфарчетата

share

Колегите от опозицията се държаха безобразно. Те се държат така, понеже ги е страх. Нравоучения от сестра Галева, и от човека с куфарчетата, няма да приемаме, по никакъв начин, каза пред журналисти в парламента народният представител от ПГ на ГЕРБ Красимир Ципов, след като трима депутати от опозицията напуснаха заседанието на Комисията за борба с корупцията по високите етажи на властта.

„Колегите показаха, че ги е страх да се разследват абсолютно всички такива сделки, особено по тяхно време. Нека видим за какво става дума в случая Кара дере, да се запознаят с документите от всички сделки, които са били през годините назад. Комисията ще разглежда сделките от 2003 г. до настоящия момент. Анкетната комисия, която евентуално ще бъде включена през следващата седмица да се гледа, предстои да вземем решение какво ще прави”, добави Ципов. Според него, комисията не заседава в работното време, а в почивка.
Депутатът Пламен Нунев каза, че поведението на депутатите от опозицията в комисията не кореспондира с нормалната парламентарна етика. „Не може да се държат така назидателно и да правят политически изявления, а не да говорим по същество по дневния ред”, каза Нунев.

Водещи новини

Още новини