Борисов: Не крадете кошовете от магистралата

Булфото
share

"Мисля, че всички българи ще ме подкрепят, че общо 20 километра готова магистрала я разрушихме заради некачествено строителство и я построихме отново", каза премиерът Бойко Борисов, който инспектира новооткрития участък от АМ „Тракия".

Борисов бе категоричен, че в Европейския съюз няма такъв подобен прецедент.

Според него това ще бъде много добре оценено от Европейската комисия на 31 август, когато идва председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу.

Борисов отправи апел и се обърна към шофьорите с думите: „20 стокилограмови коша за боклук сме поставили на магистралата. Умолявам всички, които карат по това прекрасно съоръжение – стокилограмови са, тъй като всичко друго изкрадоха, сега поставихме бетонни, да не правят опити да ги крадат и да хвърлят боклуците в тях. Отправям голяма молба към всички, които пътуват”.

На инспекцията присъстваха министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура” инж. Лазар Лазаров и други.

Водещи новини

Още новини