Бойко-младши ще се роди през февруари или март (снимка)

Фейсбук
share

Дъщерята на премиера - Венета, според запознати ще роди през втората половина на февруари или през март, съобщава "24 часа".

"Най-хубавият подарък за Коледа - съвсем скоро ще бъда дядо. Благодаря ти, Венета", написа във Фейсбук премиерът Бойко Борисов към 22,30 ч на Бъдни вечер.

Най-благата новина бе съобщена в най-тихата нощ на годината под снимка на министър-председателя с дъщеря му Венета, на която тя е във вече напреднала бременност. Борисов държи парата от питката, която и бездруго всяка година се пада на него, а в камината зад тях гори бъдникът. До момента снимката е събрала десетки хиляди харесвания в социалната мрежа.

“24 часа” научи, че първородното внуче на премиера ще е момченце и всички очакват да се казва Бойко. Дъщеря му Венета е кръстена на покойната му майка, която Борисов с умиление нарича “мама Мецанка”.

И колкото и малко да се знае за Венета, още по-малко се знае за момчето, от което ще роди тя. Според запознати Борисов познава избраника на дъщеря си и го е одобрил. Което при премиера хич не е лесна работа. Близки на семейството споделят, че бъдещият татко е българин, който е следвал в САЩ. Именно там се е запознал с Венета. Тя е завършила Международни икономически отношения, бизнес администрация и финанси в Калифорнийския университет. Зетят не е известен за широката общественост, но хора, които са го виждали, не пестят похвалите колко свястно момче е той.

Очакванията са, че Венета ще роди в присъствието на леля си - сестрата на премиера д-р Красимира Иванова, която завежда неонатологията на Първа АГ болница “Св. София”.
 

Водещи новини

Още новини